Hier mag je zijn

In de One Woman Show Hier Mag Je Zijn neem ik je mee in een zoektocht naar mezelf. En wellicht zul je daardoor ook dingen van jezelf herkennen en tegenkomen. In een wereld vol met zelfhulpboeken, cursussen en webinars lijkt de druk groter dan ooit om te moeten slagen in het leven. Als volleerd beren-op-de-weg-temmer neem ik je mee op reis door de jungle van zelfheling, de levensgeluksachtbaan en de wondere wereld van de datingsites. Een avontuur dat gaat over loslaten, van (over)gewicht tot straalangst, juiste keuzes maken, op zoek gaan naar de liefde en het omgaan met tegenslagen. Ik bied je een lichtpunt in de duisternis vol persoonlijke verhalen en zelfgeschreven liedjes, met een traan en een lach. Een voorstelling die niet voor watjes is, met een snufje alternatieve therapie.

Deze theatervoorstelling kan ook als training op maat worden aangeboden bij ouderenzorgorganisaties of ggz organisaties. Accreditatie bij V&VN kan worden aangevraagd. Verpleegkundige thema’s die in de training/show naar voren kunnen komen zijn: leren en verbeteren in de zorg, omgaan met angststoornissen, omgaan met trauma’s, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, traumaverwerking, rouwverwerking, eigenaarschap.

Energiek

Belevingstheater

Tijdens belevingstheater komen deelnemers oog in oog te staan met praktijksituaties waarin ze dagelijks werken. Sterker nog, ze maken er letterlijk deel van uit. Hoe ga je om met onbegrepen gedrag van cliënten? En wat is dat dan? Wie wordt er dan niet begrepen?

Aan de hand van casuïstieken worden praktijksituaties in de omgang met mensen met dementie of ouderenpsychiatrie, gespiegeld en ‘beleefd’.

Doelgroep: voor en door medewerkers in de ouderenzorg

Kosten: op aanvraag

Deze werkvorm kan als training worden aangeboden. Er kan een aanvraag accreditatie bij V&VN gedaan worden.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Schrijf je in voor tips, updates en inspiratie.