Stressvrij kwaliteit meten? Niet meer wakker liggen van audits?

Wij leveren stressvrije audits en Kwaliteitsgesprekken® die richting geven aan de kwaliteit van zorg, zoals afgesproken in Nederland. Voor en door cliënten, mantelzorgers en hun zorgverleners. Dit betekent dat we een methode hanteren waarbij leren en ontwikkelen de rode draad vormen van een kwaliteitsmeting.

Deelnemers leren over zichzelf, hun team en wat er van hen wordt verwacht. We onderzoeken door met klanten te praten en luisteren naar wat voor hen belangrijk is. Wat onze methode Mindmapgesprek® uniek maakt, is dat we geen rapport schrijven, maar teams helpen hun koers te vinden en vast te houden door het visueel te maken.

We ontdekken concrete verbeter- en leerpunten, maar gaan vooral samen op zoek naar waar de kracht van een team ligt. Vervolgens kijken we hoe andere teams hiervan kunnen leren. Samen leren en ontwikkelen, op een creatieve manier werken aan het heden en de toekomst, en werkplezier bevorderen.

Ons Mindmapgesprek® omvat zelfreflectie, gespreksvoering en kennis over wet- en regelgeving.

Stap 1

Neem contact met ons op of maak een online afspraak.

Stap 2

We komen langs voor een vrijblijvende kennismaking. We horen graag jullie wensen en wij geven aan wat wij kunnen betekenen.

Stap 3

Jullie bespreken dit na in de eigen organisatie.

Stap 4

Concreet maken van de verwachtingen en de wensen. Dat doen wij bij voorkeur bij jullie op locatie in bijzijn van cliënten (vertegenwoordigers) en zorgverleners /medewerkers.

Stap 5

Wij sturen een prijsvoorstel.

Stap 6

Na akkoord op ons prijsvoorstel gaan wij bij jullie aan de slag met een ontwerp-sessie waarin wij onze methodiek in jullie organisatie gaan toepassen.

Stap 7

We starten het traject met twee sessies.  

Stap 8

Op basis van de twee sessies evalueren we samen. Jullie (en wij) nemen de beslissing om verder te gaan met het traject, een aanpassing te doen of afscheid te nemen van elkaar.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Schrijf je in voor tips, updates en inspiratie.