“Mijn eerste ervaring met Natasja Gundelach was een coaching om met mijn collegae locatieverpleegkundige een duidelijk beeld te krijgen wie we zijn en waar we voor staan. Natasja gaf ons met haar enthousiasme, duidelijkheid en kennis een duidelijk beeld. Naar aanleiding hiervan hebben we samen een team gecoacht dat volledig ontregeld was. Hierin was Natasja confronterend, zorgzaam en had zij een duidelijke visie en werkwijze om dit team weer op orde te krijgen. Met een goed resultaat. Als mens is ze warm, ordelijk, krachtig, samenwerkend, nuchter en altijd positief. Ik werk graag samen met deze professionele coach.”

Lynn

“Met haar praktische adviezen helpt Natasja richting geven aan ambitie. Waar blokkades zitten stelt zij de juiste vragen om weer te activeren. Met haar brede scala aan coachingstechnieken reikt Natasja passende tools aan die je in staat stellen om de juiste keuzes te maken. Door kaders te bieden voor reflectie stimuleert en activeert ze ontwikkeling en dankzij haar brede ervaring binnen de adviessector is zij ook inhoudelijk een zeer waardevol klankbord. Natasja is een open en warm persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Aan Natasja heb je een geweldige partner in persoonlijke ontwikkeling.”

Marilou

“1 á 2 keer per jaar kom ik bij Natasja om weer “even tot mezelf te komen”. Ik noem haar mijn “geestelijke opruimer”. Ze weet de juiste balans te vinden tussen diepgang en luchtigheid en tot de kern van de zaak door te dringen, zodat ik me weer opgeruimd voel. Ze doet dit op een verhelderende, praktische en soms confronterende manier. Natasja is een open, eerlijk en hartelijk persoon waardoor je je direct vertrouwd bij haar voelt.”

Heleen