Soms zou je je wel even willen terugtrekken om in alle rust en met alle aandacht tijd vrij te maken voor zelfreflectie.  En kijken naar de balans tussen werk en privé in combinatie met de verwachtingen van en naar de buitenwereld toe. Vanzelfsprekend hoorde dat bij de ‘package’-deal toen je die ene functie aannam. Maar ondertussen gaat alles gewoon door en ben je zo bedreven in het hoog houden van alle ballen in de lucht, dat je als top-jongleur je soms afvraagt of dit het nou allemaal is.

Ik coach veel managers, sprekers en bestuurders. Even een uurtje tussendoor vrijmaken kan, hoe gek het ook klinkt, soms lastiger zijn dan een hele dag of een hele week vrij plannen. Mijn ervaring is dat een of meerdere dagen achter elkaar een thema uitdiepen, heel effectief en krachtig is om succesvol je doelen te behalen.

Ben je werkzaam als bestuurder of manager? Vraag eens naar de mogelijkheden om een programma op maat te maken. Ik werk in een netwerk van coaches. Word je bewust van je eigen gedrag en het gedrag van anderen.