Voor wie?

De training is voor jou zinvol als je je in één of meerdere situaties/behoeften herkent:

Opzet, aanpak en onderwerpen

Opzet Expert programma Z.O.N.O.D.I.G.®

Dagdelen 1 – 6

Wat bereik je met deze training?

Na het volgen van de Expert training kun je:

Deze training wordt uitgevoerd met ondersteuning van professionele trainingsacteurs.

Studiebelasting

Voor dit programma zijn 18 CU (Contacturen) gepland, verdeeld over 6 bijeenkomsten van 3 CU. Daarnaast zijn er 3 SU (Studieuren) per bijeenkomst gerekend voor het lezen van literatuur en het maken van zelfstudie opdrachten, waaronder voorbereidingsopdrachten en zelfreflectie. In totaal komt dat neer op 18 SU tijdens het programma. De totale studiebelasting bedraagt 36 uur.

Contacturen (CU) Zelfstudie uren (SU) Totaal
18 18 36
overzicht studiebelasting Expert

Aanvangsniveau

Om deel te kunnen nemen aan de Expert Z.O.N.O.D.I.G.® heb je een minimale vooropleiding op niveau 4 gevolgd. Daarnaast heb je zowel de Practioner als de Advanced trainingen Z.O.N.O.D.I.G.® gevolgd bij Gundelach organisatieadvies®. 

Prijs

De investering voor het volgen van het Expertprogramma bedraagt € 4999 per persoon, inclusief 1 jaar licentie. Deze licentie kun je jaarlijks verlengen na het volgen van een terugkombijeenkomst á €795,00 per persoon. Indien deze (verplichte) terugkombijeenkomst niet wordt gevolgd, zal de licentie komen te vervallen.

Certificering

Na afloop van de training ontvang je een certificaat voor je deelname aan de Expert training. Daarnaast ontvang je een jaarlicentie om de training in je eigen organisatie te geven (mits niet gebruikt voor commerciële doeleinden).

Accreditatie V&VN

Aanvraag accreditatie bij V&VN is mogelijk als je lid bent van V&VN.

Brochure

Download de brochure hier.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Schrijf je in voor tips, updates en inspiratie.