Referenties

“Ik ben erg blij dat ik mijn coachingstraject bij Natasja heb kunnen doen. Vanuit chaos en onzekerheid heeft zij mij mee teruggenomen naar mijzelf. Tijdens ons contact heb ik geleerd dicht mezelf (mijn eigen de basis) te blijven en van daaruit verder te ontwikkelen. In een aantal sessies heeft zij mij geleerd talenten te herontdekken en verder uit te bouwen. Te leren waar ik goed in ben en ervoor te zorgen dat ik die talenten uitbouw  is mijn grootste winst. Inmiddels sta ik voor wat ik kan, doe ik waar ik goed in ben en geniet daar iedere dag van. Zonder Natasja was mij dit niet gelukt.”

Cockie Veenman

“Met haar praktische adviezen helpt Natasja richting geven aan ambitie. Waar blokkades zitten stelt zij de juiste vragen om weer te activeren. Met haar brede scala aan coachingstechnieken reikt Natasja passende tools aan die je in staat stellen om de juiste keuzes te maken. Door kaders te bieden voor reflectie stimuleert en activeert ze ontwikkeling en dankzij haar brede ervaring binnen de adviessector is zij ook inhoudelijk een zeer waardevol klankbord. Natasja is een open en warm persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Aan Natasja heb je een geweldige partner in persoonlijke ontwikkeling.”

Marilou Nyst

“1 á 2 keer per jaar kom ik bij Natasja om weer “even tot mezelf te komen”. Ik noem haar mijn “geestelijke opruimer”. Ze weet de juiste balans te vinden tussen diepgang en luchtigheid en tot de kern van de zaak door te dringen, zodat ik me weer opgeruimd voel. Ze doet dit op een verhelderende, praktische en soms confronterende manier. Natasja is een open, eerlijk en hartelijk persoon waardoor je je direct vertrouwd bij haar voelt.”

Heleen Stellingwerf